(foto) Premieră: Noua Skoda Scala Monte Carlo

Skoda extinde familia modelului Scala prin adăugarea popularului nivel de echipare Monte Carlo. Aceasta aduce un omagiu istoriei de succes în raliuri a producătorului auto și folosește mai multe elemente distinctive de culoare neagră pentru o prezență vizuală chiar mai sportivă.

Premiera maşinii care va fi disponibilă cu o gamă completă de motoare sub capotă este setată să aibă loc la Frankfurt Motor Show.

Lista accentelor de culoare neagră anterior menţionate cuprinde: o ramă a grilei de radiator şi elemente ale barei de protecţie frontale într-un negru lucios, litere SKODA pe hayon, faruri full LED cu o carcasă interioară neagră, jante din aliaj de 17 inci sau opţionale de 18 inci în design Monte Carlo, corpuri ale oglinzilor retrovizoare laterale şi inserţii pe pragurile exterioare laterale, stopuri full LED uşor fumurii, difuzor şi logouri specifice care îl identifică ca model de top.

Lista de echipamente standard include, în combinaţie cu orice motor, geamuri laterale fumurii SunSet, acoperiş panoramic, spoiler posterior negru şi o lunetă extinsă care de regulă este oferită opţional.

Şi habitaclul se remarcă prin accente sportive. Scaunele frontale sport sunt reglabile pe înălţime, au tetiere integrate şi o tapiţerie specială Monte Carlo. Ornamentele decorative și panoul de instrumente au de asemenea un design independent. Volanul sport multifuncțional este oferit cu piele perforată şi cu cusături contrastante de culoare roşie. Aceeaşi combinaţie de piele şi cusături se găseşte pe levierul cutiei de viteze şi maneta frânei de mână.

Un alt accent roșu vine sub forma iluminării ambientale cu LED-uri a consolei centrale, spaţiului din zona pedalelor și a compartimentelor de depozitare ale ușilor. Deflectoarele de aer impresionează cu nişte elemente cu aspect cromat, iar nivelul de echipare include și lumini LED pentru citit.

Pedalele conţin inserţii în stilul aluminiului, diferite sunt covoraşele, inscripții SCALA pe pragurile interioare de la uşi şi un tavan de culoare neagră pentru o ambianţă interioară sportivă.

Primele exemplare ale noii Skoda Scala Monte Carlo vor fi livrate din trimestrul IV al acestui an.

Vezi şi: (video) Noua Skoda Scala în Moldova. Care este preţul de start al modelului

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/