(video) Beată de la o luni! O şoferiţă din Bălţi s-a dat în spectacol în faţa poliţiştilor şi chiar i-a preîntâmpinat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O şoferiță în stare de ebrietate a fost depistată şi documentată de inspectorii de patrulare chiar de la o luni. S-a întâmplat în această dimineaţă, în jurul orei 7:30, când un echipaj a oprit un BMW care se deplasa haotic pe o stradă din municipiul Bălţi.

La volanul mașinii s-a dovedit a fi o tânără de 31 de ani, originară din Bălți, vizibil în stare de ebrietate și cu miros puternic de alcool. Aceasta a refuzat categoric să fie testată cu aparatul Drager pentru a-i fi stabilit pe loc gradul de alcoolemie.

Șoferița a fost înlăturată de la volan, iar mașina a fost ridicată și dusă la parcarea specială. Acum este documentată penal!

Interesant este că tot în Bălţi, mai devreme, în ziua de 7 ianuarie, un bărbat din raionul Rîşcani a fost surprins rulând cu viteză excesivă. În jurul orei 8:15, pe o stradă din oraş, cu un radar TruCAM a fost depistat un BMW înmatriculat în Germania, care se mişca cu 116 km/h!

Conducătorul mijlocului de transport a fost oprit, însă a refuzat să se prezinte conform cerințelor legale, manifestând un comportament agresiv. Totodată de la el se simțea un miros puternic de alcool.

Fiind avertizat să se subordoneze cerințelor legale ale polițiștilor și să fie testat alcoolscopic, conducătorul mijlocului de transport a refuzat categoric, a aplicat violența față de polițiști și a deteriorat uniforma de serviciu a acestora, fapt ce i-a determinat pe oamenii legii să aplice mijloacele speciale pentru imobilizarea persoanei.

Bărbatul a fost escortat la sediul Direcției patrulare Nord a INSP unde a fost identificat și documentat conform legislației. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al satului Pociumbeni din raionul Rîșcani, în vârstă de 34 de ani.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru refuzul stabilirii stării de ebrietate. Totodată a fost inițiată procedura contravențională pentru opunerea de rezistență colaboratorilor poliției aflați în exercițiul funcțiunii și i-a fost întocmit încă un proces-verbal pentru depășirea limitei de viteză cu aplicarea amenzii în sumă de 1.800 de lei și 5 puncte de penalizare.

Nişte imagini video care au surprins actul de violenţă asupra poliţiştilor, surprinse de camerele de corp ale ofițerilor, vor fi folosite în calitate de probe în instanţă, motiv pentru care nu au fost făcute publice.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/