(foto) Premieră: Noul Mercedes-Maybach GLS 480 – cu până la 175.000 de dolari mai ieftin

În după amiaza zilei de ieri Mercedes-Benz a prezentat noua generaţie Mercedes-Maybach S-Class în premieră mondială.

Totuşi, în cadrul unui eveniment special, organizat în seara zilei de ieri cu doar câteva ore înainte de startul ediţiei a 18-a a Salonului Auto de la Guangzhou, germanii au arătat publicului local atât noul sedan de lux, cât şi au marcat lansarea vânzărilor în China a noului Mercedes-Maybach GLS, deşi SUV-ul a fost dezvăluit acolo exact acum un an, cu o zi înainte de Auto Guangzhou 2019.

Prin acest anunţ a fost dezvăluită oficial şi o listă de preţuri pentru Mercedes-Maybach GLS care, cel puţin pe noi, ne-a lăsat mască!

Apropo, înainte ca să aflaţi preţurile, este important de remarcat că modelul a fost lansat în China şi într-o nouă versiune mai accesibilă – Mercedes-Maybach GLS 480 4MATIC – care în viitor ar putea fi disponibilă şi la nivel internaţional.

Aceasta a preluat trenul de rulare de la modelul Mercedes-Benz GLS 450 4MATIC şi anume un benzinar cu şase cilindri în linie şi volum de 3.0 litri (367 CP/500 Nm), care este asistat de un demaror-generator EQ Boost, conectat la un sistem electric de 48V. Agregatul poate injecta în unele situaţii alţi 22 CP/250 Nm, de exemplu în primele secunde de acceleraţie intensivă.

De pe loc şi până la 100 de km/h, noul Mercedes-Maybach GLS cu motor de 3.0 litri accelerează în 6.6 secunde vs cele 4.9 cât le poate arăta un GLS 600 4MATIC. În ceea ce privește decorul exterior și echipamentele, cele două versiuni sunt absolut identice.

În China, un Mercedes-Maybach GLS costă o reală avere, asta din cauza taxelor mari locale pentru lux şi motoare voluminoase cu combustie internă!

Dacă pentru noul Mercedes-Maybach GLS 480 4MATIC se cer minim 242.400 de dolari SUA (preţ convertit din yuani), atunci pentru un GLS 600 4MATIC nu mai puţin de 329.407 de dolari. Mai mult, o ediţie specială a ultimului costă în genere 418.064 dolari!

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-cat-costa-in-moldova-noul-mercedes-maybach-gls-600-e-mai-ieftin-decat-un-g-63-amg/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/