(video) Moldoveanca Daria Radionova are o nouă maşină luxoasă. A decorat-o şi pe aceasta cu Swarovski

Daria Radionova, o tânără originară din Republica Moldova, ţară în care locuieşte familia sa înstărită, a ajuns din nou în centrul atenţiei presei auto prin noua sa maşină excentrică. Fostă studentă în Londra, iar în prezent model şi fashion designer, aceasta deţine un exemplar al supercarului Lamborghini Huracan.

Poate veţi spune că nu are un supercar mai neobişnuit decât au ceilalţi bogătaşi din metropola britanică, însă dimpotrivă, acesta este unic pe planetă la momentul de faţă. Apelând la serviciile companiei Vinceri, Daria Radionova a ales din nou să-şi acopere automobilul, excepţie fiind acoperişul şi montanţii A, cu 1.3 milioane de cristale Swarovski.

Vezi şi: Lamborghini a adunat într-un videoclip toate versiunile supercarului Huracan

Amintim că un Lamborghini Huracan LP 610-4 (610 CP şi tracţiune integrală) are un preţ de start oficial de 169.500 de euro.

Vezi şi: (video) Record mondial de viteză printre femei, stabilit de o blondă la volanul unui Lamborghini Huracan

Iată cum arăta maşina în caroseria sa originală:

Gonna miss you ❤ #bye #my #bentley #ba11byy

O postare distribuită de Daria Radionova (@dradionova) pe

Iată cum arată acum automobilul, decorat integral pe caroserie cu cristale Swarovski:

These cheeky eyes….. ?❤️

O postare distribuită de Daria Radionova (@dradionova) pe

Amintim că anterior Daria Radionova a avut în posesie un Bentley Continental GT decorat parţial cu astfel de cristale, iar mai devreme a atras atenţia presei printr-un Mercedes-Benz CLS acoperit integral cu Swarowski.

Ea a primit prima mașină de la părinţi atunci când a împlinit vârsta de 21 de ani și a fost înmatriculată în Marea Britanie cu numărul BAII BYY. Ulterior Mercedes-ul a fost vândut la licitaţie.

?

O postare distribuită de Daria Radionova (@dradionova) pe

Almost ready ??? #ba11byy

O postare distribuită de Daria Radionova (@dradionova) pe

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/