(foto) Priceput la toate. Un inspector INP repară maşina unui şofer în trafic

0

Unii angajaţi ai Inspectoratului Naţional de Patrulare, pe lângă faptul că îşi îndeplinesc atribuţiile de serviciu, mai au diverse abilităţi pe care majoritatea nu le cunosc.

Unul dintre ei a dat chiar astăzi dovadă că poate fi şi mecanic auto la nevoie. Poliţistul a sărit în ajutorul unui şofer a cărui maşină s-a defectat pe şoseaua Hânceşti.

După ce l-a ajutat pe conducător să mute maşina la marginea carosabilului, inspectorul a deschis capota şi în scurt timp a rezolvat problema.

Vezi şi: (foto) Accident pe traseul spre Leuşeni. INP-ul şi şoferii au sărit în ajutor

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

0 comentarii
  1. Anonim spune

    Il cunosc pe inspector in baiat de nota 10 tot timpul va sari in ajutor

  2. Anonim spune

    Da domnul in cauza e un baiat foarte educat!

  3. Anonim spune

    Mulți inspectori sunt bravo, dar sunt și niște idioți care afectează imaginea întregului INP

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/