(foto) Prima bornă serioasă de producţie pentru Polestar 2! De cât timp a fost necesar

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Primul succes! Polestar a atins un punct de reper cheie prin construirea a 100.000 de unități a modelului 2, primul său electromobil de serie! Borna de producție vine după doar 2.5 ani din momentul când a intrat pe liniile de asamblare ale fabricii Taizhou din Luqiao, China. Şi asta s-a întâmplat pe timp de pandemie!

Cel de-al 100.000-lea Polestar 2 este destinat unui client din Irlanda, una dintre cele mai recente dintre 27 de piețe globale ale mărcii, și va prezenta marcaje unice pe uși pentru a sărbători realizarea.

În Europa, Polestar 2 a fost mașina premium de dimensiuni medii clasată pe un loc 5 în ce priveşte topul vânzărilor, depăşind BMW i4 sau Audi A5.

Pe parcursul a nouă luni din 2022, volumul de livrări a fastback-ului a crescut cu 63%, până la 17.994 unităţi. Acest volum l-a făcut, de asemenea, al cincilea cel mai popular EV premium din Europa în această perioadă, înaintea unor modele precum Audi Q4 e-tron, Mercedes-Benz EQA și a colegului său de platformă Volvo XC4 Recharge, potrivit cifrelor cercetătorului de piață Dataforce.

Cererea pentru Polestar 2 o ştie şi producătorul auto, care estimează că va livra 50.000 de mașini în întreaga lume în 2022.

Portofoliul mărcii va crește anul viitor pentru a include primul său SUV, noul Polestar 3, care se va alătura unor modele precum BMW X5, lider în segmentul SUV-urilor premium, și noul operator full-electric al producătorului auto german – iX.

Compania își propune să vândă 67.000 de Polestar 3 la nivel global până în 2024, iar până în 2025 doreşte să crească vânzările globale la 290.000 de mașini.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/