(foto) Primăria Chişinău se laudă că a “eliminat” gropile şi ambuteiajele de pe viaduct

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

S-a sfârșit Summitul Comunității Politice Europene, ocazie pentru care a şi fost mai degrabă reabilitat bd. Dacia. Şi acum a sosit timpul ca şi Primăria Chişinău să-şi culeagă laurii, arătându-se mândră de proaspătul carosabil marcat, în particular de pe viaduct, printr-o galerie de fotografii imortalizate de la înălţime.

Iar ca să pară totul frumos până la capăt, acestea au fost realizate într-o zi fără ambuteiaje, ca şi cum nu ar mai exista, în loc să se fi intervenit odată cu procesul de reparaţie în a implementa soluţii care le-ar elimina pe bună dreptate.

Dar nu toată lumea e mulţumită de ce şi cum s-a făcut, inclusiv de faptul că nu s-a “uitat” câtuşi de puţin şi sub pod:

Vezi şi:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/