(foto) Primul Land Rover Discovery facelift a ajuns în Moldova

La sfârșitul anului trecut, Land Rover anunța facelift-ul pentru Discovery, în urma căruia acest model s-a ales cu mai multe modificări, atât la nivelul exteriorului, cât și la interior.

De curând, în țara noastră a ajuns primul și deocamdată singurul exemplar Land Rover Discovery facelift. Este vorba despre un exemplar cu motor turbo diesel de 3.0 litri, în versiune R-Dynamic, a cărui preț de vânzare este de 80.000 euro.

Să trecem acum la o scurtă prezentare…. Mașina expusă în showroom are o culoare exterioară nouă în gama de culori disponibile pentru Discovery. Se numește Charente Grey și arată foarte bine pe acest model.

În spate, pe dreapta, puteți vedea și modelul Discovery pre-facelift. Astfel o să înțelegeți mai ușor care sunt diferențele.

Farurile față sunt noi, și-au schimbat un pic forma și semnătura luminoasă.

Aici avem faruri LED cu funcție de schimbare automată a fazei scurte cu cea lungă. Opțional se pot monta faruri Matrix LED!

Partea din spate a suferit și ea ceva modificări. Stopurile au aceeași formă, doar că fundalul acestora s-a schimbat.

Noile stopuri

Pasagerii din spate se vor bucura de noua banchetă. Genunchii nu vor mai sta în aer pentru că partea din față a șezutului este mai ridicată. Astfel, călătoriile pe distanțe lungi vor fi mai confortabile.

Primul exemplar are o tapițerie combinată

Și iată cele mai importante modificări… Odată cu faceliftul noul Discovery are un volan nou și s-a ales cu sistemul multimedia Pivi Pro.

Doar priviți ce rezoluție și ce grafică faină are acest sistem!

Navigația a pornit ghidarea spre cea mai apropiată stație de alimentare

Pentru a afla mai multe detalii despre noul Land Rover Discovery facelift accesați linkul de mai jos:

https://autoblog.md/video-premiera-noul-land-rover-discovery-facelift-unul-foarte-potrivit/

Cmentariile sunt închise