(foto) Raionul Briceni: Un șofer a decedat după ce s-a izbit în alte două microbuze parcate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Prima săptămână a lunii iulie s-a încheiat cu un accident grav în raionul Briceni. Un bărbat de 40 de ani, locuitor al satului Trebisăuți, a fost scos mort din cabină după ce s-a izbit în două microbuze parcate. El însuși conducea un microbuz care într-un final s-a răsturnat pe o stradă din localitate.

Conform informațiilor relatate de ofițerul de presă al IGP, Mariana Bețivu, accidentul a fost înregistrat aseară la ora 19:41. Poziția oficială a poliției este că bărbatul nu s-ar fi isprăvit cu conducerea, a ieșit pe contrasens și a lovit două microbuze de aceeași marcă Mercedes, care staționau pe marginea carosabilului. 

Oamenii legii de la IP Briceni desfășoară acțiuni pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Accident în Trebisăuți, Briceni
FOTO: IGP
Accident în Trebisăuți, Briceni
FOTO: IGP
Accident în Trebisăuți, Briceni
FOTO: IGP

Suplimentar, pulsmedia.md scrie că bărbatul a fost descarcerat dintre fiarele contorsionate pentru că a rămas blocat în stare inconștientă.

Iar surse apropiate anchetei, care au solicitat să rămână anonime, susțin că soția șoferului ar fi declarat polițiștilor că dânsul ar fi intenționat să-și pună capăt zilelor.

Vezi și: (foto) Raionul Briceni: Accident cu un tânăr șofer care și-a pierdut viața

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise