(foto) Raionul Cahul: O pană de cauciuc a dus un microbuz de rută într-un stâlp. Există un deces

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Astăzi dimineață, în jurul orei 8:30, Inspectoratul de Poliție Cahul a înregistrat un accident rutier care a avut loc în localitatea Larga Nouă.

La fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că un microbuz Mercedes-Benz Sprinter, utilizat pe ruta Cahul-Doina, a înregistrat în timpul deplasării o pană de cauciuc. Şoferul i-a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un pilon de pe marginea drumului.

În urma accidentului, opt persoane au fost traumatizate, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Din cauza traumatismelor grave, o femeie de aproximativ 55-60 de ani a decedat la scurt timp după spitalizare.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Totodată urmează a fi efectuată expertiza auto-tehnică pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului.

O defecțiune tehnică a mijlocului de transport poate provoca o tragedie. Poliția reamintește tuturor conducătorilor mijloacelor de transport, în special celor de rută, care transportă pasageri, înainte să porniți la drum VERIFICAȚI starea tehnică a autovehiculului!

Cmentariile sunt închise