(foto) Răzbunare cruntă?! Parbrizul unui Mercedes-Benz din Chişinău a fost spart brutal cu o cărămidă

Proprietarul unui Mercedes-Benz E-Class modern, un automobil de talie premium, va trebui să caute să scoată din buzunar câteva sute bune de euro pentru a-şi înlocui parbrizul. O persoană necunoscută i l-a spart cu o brutalitate deosebită cu o cărămidă luată de jos din preajmă şi ulterior lăsată tot pe maşină.

Incidentul s-a întâmplat acum câteva ore pe strada Danubius 59 din sectorul Botanica. Deocamdată nu este clar motivul producerii acestei situaţii, iar cel de pedeapsă pentru parcarea într-un loc neregulamentar ar putea fi exclus din cauză că în apropiere sunt lăsate alte minim cinci autovehicule.

Să fie vorba dar despre o răzbunare cruntă? La fel nu cunoaştem. Poliţia urmează să investigheze toate circumstanţele dacă proprietarul maşinii va depune o plângere, însă există informaţii neconfirmate că în noaptea zilei de 28 ianuarie un bărbat în stare de ebrietate a trecut prin zonă şi a deteriorat mai multe automobile.

parbriz spart mercedes 0
FOTO: facebook.com/chisinau.fail

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-asa-ceva-nu-ai-mai-vazut-palet-de-caramida-de-o-tona-transportat-pe-acoperisul-unei-vechi-skoda/

https://autoblog.md/video-chisinau-un-barbat-a-fost-nevoit-sa-sparga-geamul-unui-mercedes-cu-o-caramida-pentru-a-l-salva/

(foto) Un şofer din Chişinău a găsit pe capotă un mesaj prins cu o cărămidă

(foto) „Ameninţare” făcută cu „grijă”. Vezi ce a primit un şofer pe maşina-i parcată aiurea

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/