(video) Premieră în Coreea de Sud: Noul Genesis GV70 poate avea până la 380 de CP

Ştim deja cum arată la exterior şi interior noul Genesis GV70. Astăzi a debutat online şi complet, fiindu-ne dezvăluite o serie de alte detalii pe care nu le-am cunoscut anterior. Un exemplu este gama exactă de motorizări disponibile.

Caracteristici cheie:

  • Este primul SUV de dimensiuni medii al mărcii.
  • Măsoară maşina 4.715 x 1.910 x 1.630 x 2.875 mm în lungime, lăţime, înălţime şi ampatament.
  • Paleta de culori pentru caroserie este compusă din 13 nuanţe, inclusiv metalizate şi mate. Pentru tapiţeria de la interior se oferă cinci culori la alegere, alături de alte posibile combinaţii datorită pachetului Sport.
  • Designul exterior cu pachetul opţional Sport creează o imagine mai sportivă și mai dinamică printr-o grilă de radiator cu o plasă diferită, a unor bare de protecţie în stil sport, a unor terminaţii de eşapament rotunde şi a unor jante exclusive a căror dimensiuni variază între 19-21 de inci. La interior pune accentul pe culori exclusive, un volan diferit, aplicaţii din fibră de carbon, etc.
  • Sub capotă, în combinaţie standard cu tracţiune spate (valabil pentru primele două agregate), se oferă un turbo diesel de nouă generaţie cu un bloc al cilindrilor din aluminiu şi turbo compresor cu rulmenţi cu bile (2.2 litri, 210 CP/441 Nm), un benzinar turbo, la fel cu patru cilindri şi cu sistem de injecţie dublă a carburantului (2.5 litri, 304 CP/422 Nm) sau un V6 twin-turbo de 3.5 litri cu sistemul de injecţie menţionat, alături de un intercooler pe bază de apă, cu 380 CP şi 530 Nm de cuplu.
  • Un sistem de tracţiune integrală cu un ambreiaj pentru conectarea punţii din faţă este o opțiune pentru mașinile cu motoare cu patru cilindri și standard pentru cele cu V6.
  • Cel mai puternic Genesis GV70 poate accelera de pe loc şi până la 100 de km/h în 5.1 secunde.
  • Parte a pachetului Sport opţional, care poate fi comandat pe orice versiune, mai este un diferenţial posterior controlat electronic (e-LSD) şi un sistem Launch Control.
  • Standard noul Genesis GV70 are o suspensie obișnuită pe bază de arcuri, iar opţional se propune un şasiu adaptiv cu amortizoare care îşi schimbă rigiditatea în baza informaţiilor procesate de o cameră frontală care scanează carosabilul din faţa maşinii!
  • Pe maşinile cu AWD se va mai instala sistemul Multi Terrain Control cu moduri speciale pentru deplasarea prin off-road: pentru noroi, nisip și zăpadă.
  • Încă o opţiune ar fi sistemul Highway Driving Assist II (HDA II), un sistem de pilotare semi automatizată pe autostrăzi, capabil să controleze maşina pe o bandă fără intervenţia şoferului, dar şi să mute maşina de pe una pe alta la acţionarea semnalizatorului de direcţie.
  • Printre alte dotări care se pot găsi la bord, standard sau opţional în dependenţă de nivelul de echipare, se numără: panou de bord digital de 12.3 inci cu efect 3D, un sistem multimedia cu ecran tactil lat de 14.5 inci, un sistem de climatizare automată pe două zone, încălzire şi ventilare pentru scaunele faţă/spate, sistem de filtrare şi purificare a aerului din habitaclu, parbriz şi geamuri laterale laminate, sistem Active Sound Design care reproduce un sunet virtual al motorului în funcţie de modul de conducere selectat, opt airbag-uri şi o mulţime de sisteme de asistenţă moderne, sistem de navigaţie cu realitate augmentată, head-up display, etc.

Preţul de start al modelului urmează a fi anunţat la începutul lui 2021, atunci când vor începe vânzările în Coreea de Sud. Inevitabil, noul GV70 va ajunge şi pe alte pieţe ulterior.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-doua-dotari-interesante-pe-care-le-va-introduce-noul-genesis-gv70-in-premiera-mondiala/

Un prim contact:

Evenimentul de prezentare în reluare:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/