(foto) Noile Genesis GV70 şi GV70 Sport au fost deconspirate pe cale oficială

Genesis a dezvăluit astăzi oficial designul exterior și interior al noului GV70. Mult-anticipatul GV70 devine al cincilea model din gama Genesis, dar şi al doilea SUV după GV80. Ca și alte modele din linie, se va baza pe platforma cu tracțiune spate, deşi un sistem de tracţiune integrală va fi la fel disponibil.

Tematica generală a designului este clară şi nici nu se diferențiază de cea folosită pe celelalte automobile Genesis. În centrul atenţiei este pentagonul, formă care poate fi observată pe multe elemente precum grila de radiator, terminaţiile eşapamentului, etc. Farurile şi stopurile full LED sunt formate din corpuri duble, poziţionate la nivele diferite, asta fiind o altă semnătură unică aleasă de brandul auto pentru produsele sale.

Total diferită însă este partea posterioară a maşinii, acolo unde acoperişul este lăsat pe spate şi unde între montanţii locali au fost inserate nişte ferestre triunghiulare pentru a-i reda modelului un aspect coupe.

Interiorul este la fel unul original, mai exact în ceea ce priveşte designul planşei de bord, dar şi a comenzilor climatizării, dar şi a celor auxiliare, care sunt aranjate frumos pe un panou negru cu o formă ovală. Şi aici panoul de bord din spatele volanului va fi unul digital, iar monitorul central măsoară 10.25 inci în diagonală.

Se anunţă în această fază preliminară, înainte de premieră, şi o versiune Sport. Din punct de vedere estetic aceasta dispune de un kit exterior aerodinamic mai agresiv şi cu prize de aer mai mari, jante de până la 21 de inci, terminaţii rotunde de eşapament, inserţii negre în loc de unele cromate pe caroserie, etc.

Iar în habitaclu are un volan diferit cu trei spiţe, scaune mai profilate şi tapiţate cu Alcantara, inserţii din fibră de carbon, piele, un tavan negru şi alte accente contrastante.

Gama de motoare nu a fost dezvăluită deocamdată, însă aceasta la sigur va conţine unităţile bine cunoscute de pe alte modele, precum noul G70 facelift. Este vorba despre:

  • un motor turbo pe benzină cu patru cilindri în linie şi volum de 2.0 litri (252 CP sau 255 CP (cu pachet Sport) la 6.200 rpm şi 353 Nm între 1.400-4.000 rpm);
  • un V6 twin-turbo de 3.3 litri (370 CP sau 373 CP (cu pachet Sport) la 6.000 rpm şi 510 Nm între 1.300-4.500 rpm);
  • un turbodiesel de 2.2 litri (202 CP la 3.800 rpm şi 441 Nm între 1.750-2.750 rpm).

Premiera completă a modelului, cu toate detaliile făcute publice, va avea loc înainte de sfârșitul anului curent. Între timp, compania va scoate începând de astăzi şi pe o perioadă de două luni de zile, aproximativ o sută de vehicule pre-serie pe drumurile coreene pentru a finaliza testele rutiere și în același timp a lansa o campanie de publicitate.

Startul vânzărilor în Coreea de Sud este programat chiar la începutul anului 2021, iar ulterior va ajunge şi pe alte piețe, inclusiv în Europa!

https://autoblog.md/foto-noutati-de-la-genesis-pregatirea-lui-gv70-de-intrarea-in-europa-si-de-dublarea-gamei-de-modele-in-12-luni/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/