(video) Un nou record pentru cel mai rapid schimb de roţi în F1! Timpul care a fost necesar

Duminica trecută a fost o zi excelentă pentru echipa de Formula 1 Red Bull Racing în Sao Paulo. Nu numai că Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Braziliei, ci şi echipa sa a avut de câştigat puncte valoroase în lupta pentru premiul care îl va ridica la sfârşit de sezon.

DHL a cronometrat timpul care a fost necesar pentru schimbul unui set de roţi atunci când olandezul a intrat la boxe pentru primul său pit stop, acesta constituind doar 1.82 secunde şi devenind un nou record mondial!

Performanţa atinsă a doborât-o pe cea anterioară de 1.88 secunde, stabilită din nou de mecanicii de la Red Bull Racing la începutul acestui an în cadrul Marelui Premiu al Germaniei.

De fapt, echipa a fost fără egal în pit stopuri în acest sezon, marcând cele mai rapide cinci opriri de până acum, Williams fiind singura altă echipă care a reuşit să o facă sub două secunde tocmai în 2016.

Noul record înregistrat înseamnă că, cu o etapă din sezonul actual rămasă în calendar, Red Bull Racing sunt acum de neatins în miza pentru DHL Fastest Pit Stop Award și urmează să își ridice trofeul corespunzător la Marele Premiu al Abu Dhabi care va avea loc în prima zi a lunii decembrie.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/