(video) Nebunie pe Interlagos. Două intervenţii ale maşinii de siguranţă şi o ciocnire între piloţii Ferrari înainte ca Verstappen să câştige

Nebunie pe circuitul Interlagos, acolo unde s-a desfăşurat ieri Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei, poate una dintre cele mai fierbinţi curse din acest an. Cursa a fost cu ghinion atât pentru piloţii Mercedes-AMG, cât şi pentru cei de la Scuderia Ferrari.

În schimb, pe lângă Max Verstappen de la Red Bull Racing care a câştigat-o, alţi doi piloţi, Pierre Gasly de la Torro Rosso şi Carlos Sainz de la McLaren, au reuşit să ocupe pentru prima dată în carieră locuri pe podium.

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

Pilotul plecat din pole position câștigase de patru ori în ultimele cinci curse în Brazilia, iar Max Verstappen s-a asigurat să mărească statistica la capătul unui Mare Premiu cu adevărat nebun.

Două safety car-uri venite în partea finală au aruncat în aer cursa de la Interlagos, dar olandezul a reușit să facă față presiunii lui Lewis Hamilton în momente cheie pentru a încheia învingător. Britanicul a avut parte de momente tensionate în final, și a fost în centrul unui incident care l-a privat pe Alex Albon de o potențială clasare pe podium.

Pierre Gasly a profitat, obținând un loc 2 extraordinar pentru o echipă Toro Rosso care s-a arătat competitivă pe întreg parcursul weekendului.

Carlos Sainz a ratat momentul de a urca pe podium inițial, însă o penalizare cu 5 secunde dată la final lui Hamilton l-a propulsat pe spaniol pentru prima oară pe podium în Formula 1. Hamilton a încheiat astfel abia al 7-lea, în timp ce Alfa Romeo s-a clasat cu cei doi piloți pe locurile 4 și 5 în ordinea Kimi Raikkonen şi Antonio Giovinazzi.

Daniel Ricciardo, Lando Norris, Sergio Perez și Daniil Kvyat au încheiat top 10-le, cu ambii piloți Ferrari abandonând după un contact între Charles Leclerc și Sebastian Vettel. Deşi a înregistrat cel mai bun timp de tur şi şi-a asigurat punctul suplimentar, Valtteri Bottas nu a mai reuşit să-l utilizeze pentru că a abadonat cu probleme la monopost.

Ultima etapă a sezonului actual de Formula 1 se va desfăşura în Abu Dhabi în ziua de 1 decembrie.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/