(video) Atenţie! Inspectorilor din stânga Nistrului le vin notificări pe telefon când orice şofer străin încalcă reguli

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atenţie, şoferi care aveţi automobile cu numere de înmatriculare MD şi obişnuiţi să faceţi deplasări în regiunea din stânga Nistrului! Miliţia locală a pus în aplicare o metodă de a sancţiona toţi şoferii străini care comit abateri de la regulile generale, căci în cazul lor aşa-zisele scrisori ale fericirii nu aveau niciun sens, dacă tot nu erau şi nu sunt rezidenţi.

În colaborare cu administratorii sistemului “Oraşul Sigur” al MAI-ului local, care include toate camerele de supraveghere ale traficului din Tiraspol şi împrejurimi, toate încălcările se fixează foto/video şi se stochează pe un server. În cazul în care contravenientul se mai află încă în oraş şi se organizează filtre speciale în această ordine de idei, persoana dată este trasă pe dreapta dacă ajunge în vizor. Şi se întâmplă mai uşor în urma unei notificări-orientări pe care inspectorul de patrulare o primeşte pe telefon!

Cei care reuşesc să evite astfel de filtre, dar au încălcat cu voie sau fără voie reguli, în momentul când vor fi totuşi opriţi li se vor prezenta toate contravenţiile adunate, cu obligativitatea achitării tuturor amenzilor!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise