(foto) Land Rover marchează 30 de ani de la apariţia lui Discovery cu ediţia specială Landmark

SUV-ul Land Rover Discovery este cel care a ridicat ştacheta în ceea ce priveşte capacitatea pe orice tip de teren şi versatilitatea de zi cu zi în ultimii 30 de ani. Pentru a sărbători trei decenii de aventură cu o maşină care poate merge oriunde, compania britanică a dezvăluit noul Discovery Landmark Edition.

Discovery a fost alegerea aventurierilor și a familiilor chiar de după premiera sa la Salonul Auto de la Frankfurt în 1989, iar noul Discovery Landmark Edition arată tot ceea ce înseamnă a fi un Discovery, cu caracteristici standard modernizate și îmbunătățiri subtile de design.

La baza ediţiei speciale stă o maşină în nivel de echipare SE, pe lângă care, Landmark Edition adaugă standard un Dynamic Pack, care include un design mai atrăgător al barei de protecţie frontale, nişte prize de aer, dar şi o grilă cu o plasă vopsită în culoarea Narvik Black. Inscripţiile cu denumirea modelului de pe capotă şi portbagaj la fel sunt finisate în această nuanţă, la care, în partea posterioară se mai alături o insignă Landmark.

Exteriorul mai este, de asemenea, marcat de un acoperiș panoramic fixat, faruri anti ceaţă și stopuri LED cu o semnătură luminoasă, în timp ce geamurile fumurii și roți cu jante negre lucioase de 20 de inci completează aspectul modern și contemporan.

Interiorul este disponibil tapiţat cu piele premium Windsor în trei culori diferite şi cu o serie de cusături contrastante. O consolă realizată din aluminiu satinat polişat şi inserţii decorative cu o plasă în nuanţa titanului se combină de minune cu tapiţeria. Iar sistemul audio Meridian cu o putere de 380 de waţi este destul de performant pentru a crea o experiență cu adevărat de primă clasă pentru o călătorie.

SUV-ul mai poate fi dotat cu o gamă cuprinzătoare de accesorii originale, inclusiv un Pet Pack conceput pentru a îmbunătăți confortul animalelor de companie.

Vezi testul nostru cu noul Discovery: (video) Test Drive: Land Rover Discovery 5

Discovery Landmark Edition poate fi oferit având sub capotă mai multe opțiuni pe bază de benzină și motorină, variind de la motoare curate și eficiente la unele axate pe performanță.

Capacitatea tradițională a unui Discovery mai vine sub forma unui All Terrain Progress Control, care permite șoferilor să stabilească și să mențină o viteză constantă în condiții dificile de drum. Acesta este disponibil alături de sistemul de tracţiune Terrain Response 2, care la rândul său oferă o serie de moduri de conducere concepute pentru abordarea condițiilor de teren provocatoare. Cu ajutorul său se mai pot parcurge vaduri de apă cu o înălţime de până la 900 de mm sau se pot tracta remorci cu o greutate de până la 3.5 tone.

Combinând capacitatea tracţiunii integrale cu versatilitatea unei maşini cu până la șapte locuri, cu o tehnologie inteligentă de rabatare a scaunelor și soluţii de stocare în interiorul premium, familia Discovery a obţinut în timp mai mult de 300 de premii globale și i-a bucurat pe aproximativ 1.7 milioane de oameni din 1989.

Noul Land Rover Discovery Landmark Edition este disponibil pentru a fi comandat acum, având un preţ de start de 57.350 de lire sterline în Marea Britanie.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/