(foto) În mâinile celor de la Skoda a fost transferată în totalitate platforma MQB-A0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Grupul Volkswagen a luat o decizie internă importantă – de acum înainte Skoda Auto este responsabilă pentru dezvoltarea tuturor noilor modele pe baza platforma MQB-A0!

Cehii vor crea mașini pe baza acesteia atât sub marca proprie, cât și sub marca Volkswagen. În plus, dezvoltarea în continuare a acestei arhitecturi a fost la fel delegată acestui producător.

MQB-A0 este un șasiu pentru mașini ieftine ce pot fi echipate doar cu motoare cu ardere internă. Piețele cheie pentru aceste produse sunt numite Rusia, India, Africa, țările din Asia de Sud-Est, America Latină, etc.

Managerii responsabili din cadrul VW Group consideră că volumul vânzărilor de automobile în aceste regiuni va continua să crească rapid. În total acestea vor adăuga 58% până în 2030.

Amintim că Skoda Auto a fost responsabilă pentru toate activitățile Volkswagen în Rusia, India și Africa de Nord în ultimii ani, astfel încât VW AG nu se teme să pună o responsabilitate suplimentară pe umerii cehilor.

Cele mai noi inovații pe această platformă sunt crossoverele subcompacte Skoda Kushaq și Volkswagen Taigun, produse până acum doar în India. În plus, un sedan Skoda Slavia de 4.5 metri lungime este pe drum spre lansare.

Crearea de noi modele bazate pe MQB-A0 va permite, în primul rând, menținerea personalului existent al diviziei științifice și tehnice a Skoda Auto, iar în al doilea rând, va necesita angajarea și instruirea noilor specialiști. Acest lucru este deosebit de important pe fondul temerilor exprimate anterior în Republica Cehă că tranziția către producția de vehicule electrice va forța Skoda Auto să-și reducă personalul.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/