(video) Drag race: Noul Mercedes-AMG A 35 4MATIC vs noul Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+

Din start este clar cine câştigă în această luptă, însă întrebarea principală este care sunt şi dacă sunt semnificative diferențele în practică. Totodată ar fi şi un răspuns la faptul dacă merită de achitat diferența de preţ sau de economisit banii.

Colegul nostru Mat Watson a aliniat pe o pistă umedă noile Mercedes-AMG A 35 4MATIC şi A 45 S 4MATIC+ pentru a calcula în cadrul unor teste de performanţă diferenţele de timp necesare parcurgerii distanţei de 402 metri cu pornire de pe loc, cum accelerează automobilele din mers şi ce distanţă de frânare este necesară pentru o oprire de urgenţă.

De asemenea, imaginile arată care dintre cele două hot-hatch-uri poate derapa mai frumos.

Amintim pe scurt că noul Mercedes-AMG A 35 4MATIC are un agregat turbo de 2.0 litri şi cu patru cilindri în linie, care produce 306 CP şi 400 Nm de cuplu. Face 0-100 de km/h în 4.7 secunde şi atinge maxim 250 de km/h. Greutatea – 1.555 kg. Cutia de viteze este una automată AMG SPEEDSHIFT DCT 7G, iar sistemul de tracțiune unul integral.

Iar noul Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ dispune de un nou motor turbo cu patru cilindri şi un volum de 2.0 litri, marca Mercedes-AMG, care generează 421 CP şi 500 Nm de cuplu. Poate face 0-100 de km/h în doar 3.9 secunde. Viteza maximă este limitată la 270 de km/h. Greutatea – 1.636 kg.

Cutia de viteze îi este una AMG SPEEDSHIFT DCT 8G cu dublu ambreiaj (cu M-mode cu padele în spatele volanului şi Launch Control), iar puterea spre roţi se transmite prin intermediul unui sistem de tracţiune integrală variabilă AMG Performance 4MATIC+ (cu Drift Mode).

În ţara noastră, preţul de start oficial pentru aceste maşini care sunt cele mai accesibile modele Mercedes-AMG, este de 41.400 şi 52.350 de euro respectiv.

Mai multe curse de tip drag race vezi AICI.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/