(video) Obstacol bizar pe strada Dimo. O maşină pe contrasens a devenit cauza unui accident în lanţ

De unde şi când a apărut acolo? În această după amiază, pe strada Nicolae Dimo din capitală, camera de bord dintr-un SUV a surprins momentul în care automobilul premergător intră brusc într-un obstacol. Apariţia în trafic s-a dovedit a fi un alt autovehicul care se afla pe contrasens!

Impactul cu oprirea bruscă a Toyota Prius l-a făcut pe posesorul SUV-ului în cauză să nu aibă nici timp suficient de frânare şi nici spaţiu suficient de manevră. Nici sistemul de frânare automată de urgenţă (dacă îl are printre dotări) nu a avut timp de reacţie destul, motiv pentru care a lovit uşor din spate Prius-ul.

Cele mai avariate maşini au fost acesta şi un Renault Clio al cărui şofer în vârstă de 20 de ani a părăsit imediat automobilul fiind practic şocat de cele întâmplate. Poliţia a înregistrat accidentul şi urmează să investigheze circumstanțele. Conducătorul auto vinovat de accident riscă o amendă de 1.500 de lei și 6 puncte de penalizare.

Iată imaginile care ne-au fost expediate la adresa redacţiei:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/