(video) Drag race prin off-road: Porsche Cayenne Turbo vs Range Rover Sport SVR vs Mercedes-AMG G 63

O nouă întrecere pe o distanţă de 402 metri pentru stabilirea celei mai rapide maşini. De această dată, colegii noştri de la CarWow au comparat la performanţe noile Porsche Cayenne şi Range Rover Sport SVR facelift.

În mod tradiţional, această competiţie a fost compusă din mai multe etape care a stabilit până la urmă un câştigător: start de pe loc şi parcurgere a distanţei de 1/4 milă, acceleraţie din mişcare de la o viteză de 80 de km/h şi testul frânării de la o viteză de 112,65 km/h.

Suplimentar, pentru că aceste două maşini sunt dotate cu un sistem de tracţiune integrală, s-a organizat o altă “liniuţă” mai scurtă, dar de această dată în afara asfaltului şi cu trei concurenţi. La acest duet a fost adăugat un off-roader legendar în versiunea sa fierbinte – noul Mercedes-AMG G 63.

Amintim că noul Porsche Cayenne Turbo este o maşină care poate fi cumpărată în Moldova şi ascunde sub capotă un motor V8 biturbo de 4.0 litri, care produce 550 de CP şi 770 Nm.

Acceleraţia de la 0-100 de km/h SUV-ul o poate face în 4.1 secunde, iar viteza maximă este declarată limitată la 286 de km/h. Cu pachet opţional Sport Chrono timpul de acceleraţie scade până la 3.9 secunde.

Vezi şi: (video) Noul Porsche Cayenne Turbo poate atinge o viteză maximă mai mare decât Bentley Bentayga sau Lamborghini Urus

Singura maşină care reprezintă Regatul Unit al Marii Britanii este Range Rover Sport SVR facelift. SUV-ul dispune de un propulsor V8 supercharged de 5.0 litri, care produce 575 de CP şi 700 Nm de cuplu.

Acceleraţia 0-100 de km/h o face în 4.5 secunde, în timp ce viteza maximă se opreşte la 280 de km/h.

Vezi şi: (video) Drag race: Tesla Model X vs Lamborghini Urus vs Mercedes-AMG G 63 vs Range Rover Sport SVR

Noul Mercedes-AMG G 63 “prinde suta” în 4.5 secunde datorită unui motor V8 bi-turbo de 4.0 litri, care produce 585 CP şi 850 Nm de cuplu.

Viteza maximă pe care o poate înregistra este limitată standard la 220 de km/h, ori la 240 de km/h dacă se optează pentru pachetul opţional AMG Driver‘s package.

Vezi şi: (foto) În noul an cu o maşină nouă! Doi moldoveni ar putea conduce în curând câte un G 63 AMG

Vezi şi: (video) De câte secunde are nevoie noul Mercedes-AMG G 63 pentru a atinge viteza maximă

Vezi şi: (video) Drag race: Mercedes X-Class vs VW Amarok vs Toyota Hilux vs Ford Ranger vs Mitsubishi L200

Mai multe curse de tip drag race vezi AICI.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/