(foto) Anunț intrigant de la Opel: Revine în gamă denumirea Frontera

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Opel a anunțat revenirea denumirii Frontera în 2024. Numele se va găsi pe un model SUV complet nou. Noul Frontera, care va fi prezentat în cursul acestui an, va fi o mașină interesantă și dotată cu funcții inteligente.

De asemenea, va etala o nouă interpretare robustă a filozofiei de design îndrăzneț și pur de la Opel și va fi primul automobil de serie al mărcii germane care va purta noua siglă Blitz.

Noul Frontera va fi disponibil încă de la început ca vehicul electric pe baterii.

„Numele Frontera este ideal pentru noul nostru SUV captivant. Acesta va avea un caracter plin de încredere și va fi poziționat chiar în centrul pieței.“

Florian Huettl, CEO Opel

Noul Opel Frontera va fi dotat cu un nivel ridicat de spațiu și versatilitate și, astfel, se va adresa atât clienților cu un stil de viață activ, cât și familiilor. Noul venit va continua, de asemenea, tradiția îndelungată a mărcii Opel de a aduce mobilitate la prețuri accesibile unui număr mare de clienți, fiind oferit la un preț accesibil.

Sosirea variantei electrice pe baterii a noului Frontera, împreună cu lansarea versiunii complet electrice a noii generații Grandland, programată tot pentru acest an, va marca o etapă importantă în tranziția mărcii din Rüsselsheim către o marcă 100% electrică. Ulterior, Opel va oferi cel puțin o variantă electrică pe baterii pentru fiecare linie de autovehicule.

În prezent, gama largă de modele Opel electrice pe baterii se extinde deja de la Corsa Electric, Mokka Electric, Astra Electric și Astra Sports Tourer Electric, până la noile modele pentru transportul de persoane Combo Electric și Zafira Electric. În plus, versiunile electrice pe baterii ale întregului portofoliu de vehicule comerciale sunt deja disponibile astăzi – inclusiv noul Combo Electric, noul Vivaro Electric și noul Movano Electric.

Opel va dezvălui primele imagini ale noului Frontera, împreună cu informații detaliate despre noul venit, în următoarele săptămâni.

Cmentariile sunt închise