(foto) Record Guinness: Cea mai lungă călătorie cu o mașină electrică!

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Șoferul cu experiență în deplasări pe distanțe lungi Rainer Zietlow și fotograful Derek Collins au setat un record pentru cea mai lună călătorie cross-country într-un electromobil. Cu un Volkswagen ID.4 au ajuns acum câteva ore în urmă la oprirea finală de la sediul Volkswagen Group of America din Herndon (statul Virginia) după aproape 100 de zile de mers!

La sosire, un reprezentant al Cărţii Recordurilor Guinness le-a înmânat titlul pentru cea mai lungă călătorie continuă cu vehiculul electric (non-solar) într-o singură țară, depășind de peste două ori recordul anterior.

„Doborârea recordului nu este doar o dovadă a fiabilității modelului ID.4, ci și a pregătirii reale a infrastructurii de încărcare pentru consumatorii americani”, a declarat şoferul.

În urmă cu aproape 100 de zile, Zietlow și Collins au pornit de la Herndon cu misiunea de a vizita peste 600 de dealeri Volkswagen cu un ID.4, primul EV long-range al Volkswagen pentru piața americană.

La întoarcere, aventurierii au acumulat peste 35.000 de mile (56.327 km) și au vizitat 628 de reprezentanțe Volkswagen din toate cele 48 de state învecinate.

Se menţionează că s-a făcut uz de încărcarea rapidă asigurată de terminalele din reţeaua locală Electrify America, fiind efectuate în total 208 opriri.

Călătoria lor a fost relatată pe vwid4-usatour.com, unde vizitatorii site-ului pot vizualiza imagini și o hartă care evidențiază calea traseului.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/