(foto) România: O tânără și-a luat ochii de la drum și a intrat frontal într-un TIR cu peste 100 de km/h

O mașină a fost complet distrusă de un TIR și o tânără de 21 de ani strivită la volan, după ce a intrat pe contrasens, la Ilieni. Șoferul camionului a văzut-o pe fată înainte de impact, scrie Antena 3.

O tânără în vârstă de 21 de ani, şoferiţă începătoare, şi-a pierdut viaţa duminică seara pe DJ 151D, între localităţile Ilieni şi Nicoleşti din județul Mureş, într-un accident pe care l-a produs chiar ea.

Cu o viteză de peste 100 km/h, tânăra a intrat în plin cu maşina într-un TIR, iar impactul a fost atât de puternic, încât din autoturism nu a mai rămas decât portbagajul!

Tânăra aflată la volan a murit pe loc în urma impactului, iar pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş s-au chinuit zeci de minute să îi scoată trupul dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

“Pe DJ 151D, între localitățile Ilieni și Nicolești, a avut loc un accident rutier, între un autocamion și un autoturism. În urma accidentului, șoferul autoturismului, o tânără de 21 de ani, din Hodoșa, a decedat. Conducătorul autocamionului, un bărbat de 53 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Mureş.

Şoferul TIR-ului implicat în accident a povestit ce s-a întâmplat cu câteva secunde înainte de impactul devastator:

“Era o domnişoară cu semne de începător. Privea undeva în jos şi nu a ridicat privirea spre mine, iar eu din poziţia în care eram în TIR, de deasupra, nu i-am văzut faţa. În momentul în care a depăşit axul drumului, eu am început să frânez ca să îi dau timp să se redreseze, iar surpriza a fost că a trecut peste axul drumului şi a intrat frontal în mine. Nu am văzut ce avea în mână, dar m-a surprins faptul că nu a ridicat privirea să se uite spre camion”, a declarat Gheorghe Bugnariu.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/