(foto) Şapte litere vechi din aluminiu şi plastic s-au vândut la licitaţie pentru o sumă formată din cinci cifre

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O achiziție neobișnuită a avut loc acum câteva ore pe platforma Bring a Trailer. Subiectul unei licitații online nu a fost o mașină, ci șapte litere din aluminiu și plastic. Ele alcătuiesc cuvântul PORSCHE și timp de 10 ani au servit drept semn pentru o reprezentanță a mărcii din Statele Unite. 

Lotul neobișnuit a stârnit o adevărată agitație în rândul persoanelor interesate. Conform cronologiei ofertelor de pe pagina de licitație, au fost făcute 16 oferte în 15 minute, iar în total au fost 39. Oferta minimă a fost de 100 de dolari, însă ultima şi cea finală a fost de tocmai 22.700 de dolari, preţul unei noi Toyota Corolla Cross, de exemplu!

Dimensiunea fiecărei litere este de aproximativ 840×460 milimetri. Cuvântul format din ele ajunge să aibă puțin peste 6 metri lungime. Fiecare literă are un cadru din aluminiu și un capac din plastic, este echipată cu iluminare LED şi cabluri impermeabile.

Cumpărătorul fericit, în comentarii, a spus că va folosi achiziția într-o încăpere unde îşi ţine o mică colecţie de automobile.

Cmentariile sunt închise