(video) Avanpremieră: Noua generaţie KIA Niro

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

KIA Corporation a dezvăluit astăzi pentru prima dată noul Niro la Salonul de Mobilitate de la Seoul, ediţia 2021, care își propune să facă mobilitatea durabilă accesibilă tuturor. A doua generaţie a modelului întruchipează angajamentul mărcii de a construi un viitor mai durabil. 

Ca parte integrantă a gamei în creștere de produse eco, noul model va atrage nevoile complexe ale consumatorilor conștienți de sustenabilitate.

Complet reproiectat de la zero, noul Niro a fost dezvoltat conform filozofiei de design Opposites United a companiei, împlinind etosul „Joy for Reason”. Se inspiră din natură în design și alegerea culorii, materialului și finisajului pentru a găsi un echilibru perfect între o abordare responsabilă față de mediu și o perspectivă orientată spre viitor.

Influența puternică a conceptului Habaniro din 2019 este evidentă în designul exterior al lui Niro, cu aspectul său crossover elegant și îndrăzneț și corpul high-tech în două tonuri. Un montant posterior lat sporeşte fluxul de aer pentru o aerodinamică mai bună și se îmbină cu stopurile în formă de bumerang.

Semnătura „Față de tigru” a fost transformată pentru noul Niro și se extinde acum de la capotă până la aripa robustă de dedesubt. Designul frontal contemporan este finisat cu lumini de zi LED care creează încredere și un aspect izbitor pe drum.

Designul unic al stopului spate evidențiază aerodinamica și tehnologia. Acesta urmărește poziția largă și stabilă a vehiculului cu umerii puternici și geamurile verticale. Designul posterior combină tratamente simple ale suprafeței cu secțiuni dinamice pentru a sublinia modernitatea și a oferi un alt punct de atracție pentru consumatori.

În plus, KIA introduce „Greenzone Drive Mode” care transferă automat modelul hibrid şi plug-in hybrid în modul de conducere electric pentru a satisface cererea de soluții de mobilitate durabilă. 

Când se va conduce prin zone verzi, cum ar fi zonele rezidențiale, școli și spitale din apropiere, vehiculul va folosi automat automat energie electrică pe baza indicațiilor sistemului de navigaţie și a datelor din istoricul condusului. De asemenea, recunoaște locurile preferate ale șoferului, inclusiv casa și biroul înregistrate în sistemul de navigație ca zonă verde.

Ca o declarație clară a angajamentului KIA față de sustenabilitate și un indiciu al dezvoltării viitoare a modelului, noul Niro prezintă noi materiale reciclate în interiorul cabinei. Garnitura este realizată din tapet reciclat, scaunele sunt din bio poliuretan cu Tencel din frunze de eucalipt, iar pe panourile ușilor este folosită vopsea fără BTX (o vopsea pe bază de apă care nu conține izomeri de benzen, toluen și xilen) pentru a minimiza impactul asupra mediului și a reduce deșeurile.

Planșa decalată se curbează în jurul ocupanților cu linii orizontale și diagonale opuse una cu cealaltă pentru a crea o estetică liniștitoare, dar neregulată. Consola centrală elegantă este ușor de operat și dispune de un levier electronic rotativ. Ecranul audiovizual și deflectoarele de ventilație sunt încorporate în spațiile diagonale ale designului modern al bordului, în timp ce iluminarea ambientală sporește simțurile și creează un interior primitor.

Scaunele subțiri, moderne, sporesc spațiul, confortul și stilul prin aplicarea unui mecanism ușor de înaltă tehnologie. Capacul din spate al tetierelor încorporează un cuier convenabil, în timp ce dimensiunile subțiri ale tetierei ajută la creșterea senzației de spațiu.

Noul Niro va fi expus la Seoul Mobility Show în perioada 25 noiembrie – 5 decembrie. Acesta va fi disponibil cu sisteme de propulsie HEV, PHEV și EV începând cu anul viitor.

Evenimentul de prezentare în reluare:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/