(foto) Scandalos! Un şef de la IP Hînceşti colectează bani de la angajaţi pentru reparaţia maşinilor de serviciu

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Constantin Costru, șef al Serviciului Patrulare al secției securitate publică al IP Hîncești, colectează în prezent bani de la subalterni pentru reparația automobilului cu numerele de înmatriculare MAI 7031. Este vorba despre o Dacia Duster de ultimă generaţie, model produs din 2017.

Conform paginii IP Hînceşti de Facebook, prima apariţie foto a automobilului în cauză datează din decembrie 2018. Respectiv, se poate constata că o maşină relativ proaspătă, a cărei garanţie deja a expirat, a fost folosită atât de intens încât a ajuns să aibă probleme costisitoare într-un timp restrâns.

Conform jurnalistului Vadim Ungureanu, Costru deține această funcție din decembrie 2020 până în prezent, iar în perioada activității a colectat deseori bani de la subalterni invocând necesitatea de reparație a mașinilor de serviciu. Din câte puteţi observa, unii au chiar şi datorii!?!…

Tot Costru a ieşit puţin mai devreme în evidenţă printr-un raport, la fel de scandalos, către șeful interimar Dan Pîrlici, în care menționează că trei polițiști nu au executat o indicație trasată și anume „nu au remis poze fixate calitativ în cadrul activității desfășurate la câteva treceri de pietoni din preajma unor instituiți de învăţământ, pentru a fi expediate în grupul Prevenire a INSP și pentru a fi postate pe pagina oficială a IP Hîncești de pe Facebook”.

Astfel spus, trei polițiști s-au ales cu anchete de serviciu pentru că nu au pozat la trecerile de pietoni în cadrul operațiunii „Pietonul”! O adevărată culme a prostiei, nu alta!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/