(foto) Se caută un şofer care a deteriorat acest automobil în centrul capitalei şi a plecat liniştit

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu, pur şi simplu nu este normal ca în 2022 să aibă loc astfel de situaţii! Orice om poate greşi, iar atunci când comite erori trebuie să le recunoască, să-şi ceară iertare şi să le repare. Cei care procedează astfel înseamnă că fac parte dintr-o societate educată şi responsabilă, însă cei care nu vor să suporte consecințe înseamnă că nu pot da dovadă nici de bun simţ.

Se caută un şofer care a deteriorat un Hyundai i30 şi a fugit de la faţa locului fără să lase niciun bileţel sau număr de contact. S-a întâmplat astăzi, în intervalul orelor 10:00-13:00, pe strada Ismail 88, în buzunarul din preajma podului.

Dacă cineva deţine vreo informație privind numărul mașinii, marca, culoarea, se afla în preajmă sau dispune de vreun material foto/video, ni-l puteţi expedia nouă sau puteţi apela nr. de contact 076742313 sau 068704965. Se mulţumeşte anticipat pentru orice suport util!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise