(foto) Se circulă greu pe M2 în direcția Chișinău! Mașinile merg bară la bară

Trafic îngreunat pe traseul M2 ce leagă capitala de localitatea Soroca! Potrivit informațiilor pe care le avem și care au fost furnizate de către un prieten AutoBlog.MD mașinile circulă foarte greu pe tronsomul de drum dintre Sărătenii Vechi și Orhei.

Pe lângă traficul aglomerat din cauza chișinăuenilor ce se întorc în capitală de la rude și drumul înzăpezit, în zona localității Brăviceni a avut loc și un accident rutier ce îngreunează traficul. Din câte se pare o mașină a derapat de pe traseu și a ajuns în nămeți. La fața locului se află și o ambulanță.

“Este uimitor ce se întâmplă aici. De la intersecția spre Soroca și până la Orhei se circulă bară la bară cu 40-50 km/h maxim. Sunt kilometri de mașini aici, nu am mai văzut niciodată așa ceva!” a menționat vizitatorul nostru.

Dacă și Dvs sunteți pe același sector de drum sau întâmpinați dificultăți în trafic, nu ezitați să ne expediați poze și informații pe pagina noastră de Facebook.com.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/