(foto) Se vând pe eBay 16 SUV-uri Range Rover pentru 73.000 de dolari! Toate însă au un neajuns

O colecție neobișnuită de SUV-uri Land Rover Range Rover a fost scoasă la vânzare pe eBay – 16 maşini vechi de model Range Rover au fost estimate la doar 73.000 de dolari.

Însă nu trebuie să vă miraţi de un astfel de preţ redus pentru o asemenea cantitate de autovehicule. Vânzătorul avertizează că niciunul nu este în stare să se mişte independent.

După cumpărare acestea trebuie încărcate pe o remorcă cu platforme pentru a fi transportate la destinaţie. În forma lor actuală le este interzis să circule pe drumurile publice!

Vânzătorul indică numerele VIN ale unor vehicule și anii de fabricație cuprinşi între 1987-1995. Se remarcă separat că acestea sunt vehicule avariate/deteriorate (nu în accidente rutiere) care sunt vândute mai degrabă pentru piese de schimb (ceea ce vedeți în imagini este ceea ce obțineți, minus piese care au fost vândute, dacă există).

În același timp, vânzătorul menţionează că un astfel de avertisment se datorează regulilor licitației online şi nu se oferă să propună vreo garanţie.

Specificațiile tehnice ale maşinilor nu sunt dezvăluite, însă în imagini se pot observa mai multe exemplare Range Rover County cu ampatament lung (2.743 mm), dotat cu un V8 de 4.2 litri, model construit special pentru piaţa din SUA.

Aceleași fotografii arată că unele maşini au câteva părţi lipsă, multe sunt acoperite uşor cu rugină (deşi se dă asigurări că ale lor corpuri și cadre sunt foarte curate), iar altele sunt literalmente înrădăcinate în pământ. Cât timp au stat sub cerul liber și din ce motiv nu se spune.

Este posibil ca vânzătorul să se aștepte ca acest “cimitir” să fie cumpărat de un pasionat care s-ar putea ocupa de restaurarea celor mai păstrate mașini britanice. La momentul de faţă ele se află în statul american New Jersey.

Cmentariile sunt închise