(foto) Și-a cumpărat din Franța un BMW diesel și l-a adus pe platformă până la frontieră. Mai departe nu a trecut cu el

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ieri, 14 ianuarie 2023, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, cu intenția de a părăsi România, un tânăr cu dublă cetățenie în vârstă de 24 de ani. Acesta era pasager într-un microbuz care tracta o platformă cu un BMW Seria 5, fabricat în 2020 și neînmatriculat.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, verificarea în bazele de date a scos la iveală faptul că acesta era semnalat drept furat. Alerta a fost introdusă de autoritățile poloneze din 27.11.2023.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a achiziționat autoturismul din Franţa, plătind suma de 22.000 de euro (prețul unui Duster în echipare de top), fără a avea cunoştinţă despre faptul că acesta figurează furat.

Poliţiştii de frontieră efectuează acum cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, evaluat la 140.000 de lei românești (circa 30.000 de euro), a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Cmentariile sunt închise