(foto) Singurul Brabus 3.6S Lightweight din lume stă la vânzare pe eBay

Brabus 3.6S Lightweight, singurul sedan hardcore de felul său din lume, a apărut la vânzare pe platforma eBay! Modelul a fost construit în anul 2008 și are la bază un prototip care nu a mai ajuns în producție de serie, unul pe care atelierul german îl dezvoltase pe baza lui Mercedes-Benz 190E cu 20 de ani mai devreme!

Prototipul din 1988 s-a dovedit a fi, conform conducerii de atunci a atelierului, prea dur. Fusese lipsit de orice echipament suplimentar, inclusiv o banchetă posterioară și sistem de aer condiționat. Prin urmare, modelul de producție a fost făcut mai confortabil, cu sistemul de climatizare și locurile pentru pasageri montate înapoi, astfel încât originalul Lightweight s-a transformat în primul Brabus 190E 3.6-24.

Însă peste ani, în 2008, la cererea PR directorului de atunci, Sven Gramm, Brabus a reprodus prototipul exact în forma în care a fost conceput inițial. Construcția sa a durat 10 luni și a folosit drept bază un 190E 2.6E.

Bancheta din spate a fost scoasă, scaunele frontale au fost înlocuite cu unele de tip scoică pe un cadru din kevlar, iar pentru protecție suplimentară a fost montată o semi cușcă de siguranță. Volanul standard a făcut loc unei versiuni sportive și, în locul unui radio, au fost montate afișajele unor senzori suplimentari.

Puterea motorului M103 cu șase cilindri în linie, printr-o modificare profundă (a inclus, de exemplu, o creștere a diametrului cilindrilor și a cursei pistonului) a fost adusă la 286 CP, iar cuplul maxim a ajuns la 365 Nm. Astfel, sedanul este capabil să facă 0-97 km/h în 6.3 secunde și să ruleze cu maxim 254 km/h. Dinamica îi este mai bună cu 0.3 secunde decât cea a modelului stoc Mercedes-Benz 190E Evolution II.

Printre altele, construcția sedanului include o suspensie modificată cu amortizoare Bilstein Sports, arcuri Eibach discuri de frână de 286 mm și jante originale. Se notează că mașina unică, vopsită în Signal Red, se află într-o stare perfectă și are mai puțin de 10.500 de km parcurși.

Preț – 99.995 de lire sterline. Poți citi în detalii despre dotările pe care le are aici.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/