(foto) Capii bisericilor și mașinile de lux de la Dumnezeu!

Capul unei biserici, indiferent de religia pe care ar avea-o, întotdeauna trebuie să dea un exemplu frumos credincioșilor săi. Ei bine, atunci când vine vorba despre mașini, Patriarhul Kiril (Rusia), Patriarhul Daniel (România) și Mitropolitul Vladimir (Moldova) dau cele mai frumoase exemple și asta pentru că fiecare dintre ei merg zi de zi pe niște mașini deosebit de scumpe. Și totul ar fi bine dacă majoritatea credincioșilor în fața cărora țin predici nu ar fi la limita sărăciei.

autowp

Redacția AutoBlog.MD și-a dorit să treacă în revistă automobilele pe care circulă zi de zi cei trei capi ai bisericilor ortodoxe din Federația Rusă, România și Moldova, trei state sărace, unde credința în Dumnezeu uneori este singura alinare a oamenilor care zi de zi se lovesc de niște sisteme corupte și fărădelegi.

Patriarhul Moscovei și a întregii Rusiei Kiril I

Este binecunoscut faptul că patriarhul Kiril I merge pe cele mai scumpe automobile din lume, deseori acestea fiind și foarte bine blindate. Chiar și în aceste vremuri de recesiune economică prin care trece Federația Rusă, patriarhul Kiril I circulă doar în limuzine Mercedes-Benz, prețul cărora trece ușor peste 100.000 euro.

Kirill-I-Patriarch-Of-Moscow-Church

Cel mai des Patriarhul Kiril I a fost văzut circulând într-un Mercedes-Benz S-Class W221 Pullman blindat și desigur însoțit de gărzile sale de corp. Un asemenea model costă peste 300.000 euro, oferă o sumedenie de spațiu în interior datorită ampatamentului de șase metri și foarte mult confort.

Äåíü ñëàâÿíñêîé ïèñüìåííîñòè è êóëüòóðû â Ìîñêâå 24 ìàÿ 2010 ã

Straniu este că Patriarhul Kiril I i-a rugat pe toți preoții din Rusia să apeleze la mașini mai ieftine de origine japoneză sau coreeană pentru a nu intra în jurnalele de știri precum că conduc automobile de lux germane, însă la rândul său nu respectă acest lucru.

Patriarhul Daniel

Atunci când cauți în Google numele patriarhului Daniel prima sugestie este – Patriarhul Daniel Mașină 🙂 Adevărul este că în cazul Patriarhului Daniel nu vorbim despre automobile atât de scumpe.

PFDANIEL
După ce în trecut a avut un contract de imagine cu Porsche România și a circulat cu un Audi A8, mai pe nou Patriarhul Daniel circulă într-un Volkswagen Multivan de culoare argintie care a fost cumpărat în toamna trecută cu 60.000 euro.

volkswagen-multivan

La prima vedere nu este o mașină foarte fițoasă, însă pe de altă parte când ne gândim la bunicile și buneii cu pensia mică care donează ultimii lei pe care îi au bisericii, tot o mașină de maxim 20.000 euro ar fi mai bună.

Mitropolitul Moldovei Vladimir

Despre Mitropolitul Moldovei Vladimir s-a scris de nenumărate ori că Dumnezeu l-a bucurat doar cu mașini de lux. Câțiva ani în urmă, Mitropolia a primit în dar un BMW Seria 7 absolut nou în versiunea 760 Long, ceea ce înseamnă că sub capotă stă un motor V12! Pe atunci nici Președintele Moldovei nu mergea într-o mașină atât de luxoasă precum o făcea Mitropolitul Vladimir.

760lI

Partea bună este că Mitropolia a decis câțiva ani în urmă să vândă limuzina bavareză pe motiv că ar fi prea veche deja și să caute un automobil nou.

Land Cruiser V8Din câte cunoaștem deocamdată în parcul Mitropoliei Moldovei nu a apărut noua generație BMW Seria 7 așa cum mulți se așteptau, însă cert este că atunci când vrea să se afle singur la volan, Mitropolitul Vladimir preferă o Toyota Land Cruiser V8.

 

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/