(foto) StopGer – apa de parbriz de -20 grade Celsius care îngheață la -11

Temperaturile scăzute din aceste zile ne arată fața adevărată a unor producători de soluții pentru curățarea parbrizului. Problema este că multe soluții care promit că nu vor îngheța la -20 sau -30 de grade nu fac față temperaturilor din cauza gerului și îngheață foarte ușor și la -11 grade Celsius.

Stopger
foto: facebook.com/chisinau.fail

De această dată internauții au surprins soluția de parbriz Stopger care a fost mutată în interiorul unei stații peco din raionul Nisporeni pentru a se dezgheța. Producătorul promite că această soluție va rezista la temperaturi de -20 de grade Celsius, însă se vede că inscripția de pe etichetă nu coincide cu realitatea.

O confirmă și proprietarii de automobile care au utilizat această soluție și care au lăsat un comentariu pe pagina Chișinău Fail. Și iată câteva comentarii…

– „Am luat si eu de la Supraten la -10 s-a cristalizat”

– „У меня она замерзла при -10”

Pentru a fi siguri că temperatura aerului nu a scăzut sub -20 de grade, am accesat datele Serviciului Hidrometeorologic de Stat pentru orașul Nisporeni în zilele de 26 și 27 februarie (poza a fost publicată pe data de 27 februarie) și am observat că temperatura nu a scăzut sub -11.2 grade Celsius.

Screen Shot 2018 02 28 at 11.08.34


Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

sursa: facebook.com/chisinau.fail

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/