(foto) Toyota C-HR facelift a fost deconspirată! Când ar putea avea loc premiera

Crossoverul compact Toyota C-HR este produs din anul 2016 şi acesta este una dintre primele maşini ale brandului care este făcută pe baza platformei TNGA.

Deşi este un model global, vânzările sale totuşi nu au explodat prea tare în Europa. Astfel, dacă în 2017 s-au vândut 120.750 de exemplare pe piața europeană, în 2018 deja 147.276 unități, iar între lunile ianuarie-iunie 2019 au fost livrate 79.020 de autoturisme, cu aproape 1% mai mult decât un an mai devreme.

Pentru a menţine inclusiv un ritm al vânzărilor, modelul este pregătit de o actualizare şi aceasta este deja gata. Primele imagini cu C-HR facelift vin din capitala Poloniei, acolo unde mai multe exemplare au participat la o sesiune foto/video, cel mai probabil pentru materialele promoţionale.

Din ceea ce putem observa, actualizarea s-a dovedit a fi destul de modestă. Crossoverul a primit o nouă bară de protecţie frontală cu un element masiv de culoare neagră, farurile anti ceaţă au fost micşorate în dimensiuni şi ridicate mai sus, iar în plus farurile au fost modernizate.

Bara de protecţie posterioară conţine un pseudo difuzor cu inserţii cromate, iar stopurile par să aibă un desen diferit pe interior. Paleta de culori pentru caroserie va fi extinsă, inclusiv cu acest portocaliu deschis.

Deocamdată nu ştim ce modificări vor exista la interior, însă ne aşteptăm la noi culori pentru tapiţerie, materiale mai bune şi de ce nu un nou sistem multimedia.

La fel din imagini vedem un model cu o unitate de propulsie hibridă. Există informaţii neoficiale că motorizarea a devenit mai puternică. Nu se exclude şi lansarea unei versiuni complet electrice odată cu acest facelift.

Prezentarea oficială a modelului actualizat ar fi programată pentru această toamnă. Este posibil ca modelul să fie adus chiar la Salonul Auto de la Frankfurt care va începe din 10 septembrie.

Vezi şi: (video) Test Drive: Toyota C-HR 1.2 Turbo CVT – Premieră

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/