(foto) Toyota Tundra şi Toyota Sequoia s-au ales cu un facelift şi cu o versiune sport

Compania Toyota a prezentat pick-up-ul actualizat Tundra, dar şi SUV-ul care are aceeaşi plaftormă Sequoia, iniţial în nişte versiuni “sport” pregătite de subdiviziunea Toyota Racing Development (TRD).

Premiera ambelor modele a avut loc la Salonul Auto de la Chicago.

Setul de dotări pe care le-au primit maşinile de teren se numeşte TRD Sport. Odată ce clienţii vor opta pentru acestea, modelele obişnuite vor primi bare de protecţie şi grile ale radiatorului diferite, corpuri ale oglinzilor retrovizoare cu un alt design, jante masive de 20 de inci, amortizoare Bilstein, noi bare stabilizatoare, dar şi inscripţii TRD pe caroserie şi în habitaclu.

Aceste versiuni sport sunt oferite doar cu motoare de top sub capotă, fiind vorba despre unităţi V8 de 5.7 litri, care produc 386 cai putere. Tracţiunea poate fi una integrală sau doar pe puntea din spate.

De asemenea, după acest facelift, modelele se vor alege cu blocuri optice frontale cu LED-uri, cruise control adaptiv, sistem de urmărire a marcajelor rutiere, sistem de avertizare în cazul unor coliziuni frontale şi sistem de comutare automată a luminii de drum. Totodată, Toyota Sequoia se va alege cu un panou de bord nou.

Maşinile actualizate şi versiunile lor sportive vor ajunge în showroom-urile din SUA în septembrie.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/