(foto) Tradiţia continuă! Noul Hennessey VelociRaptor 6×6 este gata pentru comandă

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Hennessey, producătorul de maşini sport din Texas și creatorul de vehicule de înaltă performanță, a decis să continue tradiţia şi a transformat cel mai recent Ford F-150 Raptor în noul Hennessey VelociRaptor 6×6. Modificările și actualizările merg cu mult dincolo de simpla adăugare a unei a treia perechi de roți.

Caracteristici cheie:

  • Inginerii Hennessey au echipat noul pickup cu suspensie FOX sofisticată și diferenţiale blocabile pe ambele punţi posterioare, adăugând astfel o aderență impresionantă cu ajutorul a 50% mai multă tracțiune.
  • Sub capotă are un motor V6 twin-turbo modificat (cu inducție mai bună a aerului, un intercooler de mare capacitate cu supapă de suflare și un sistem de management resetat) să producă 566 CP şi 911 Nm de cuplu, ceea ce garantează că mormăitul lui VelociRaptor se potrivește cu dimensiunea sa semnificativă. Nou este şi eşapamentul din oţel inoxidabil.
  • La baza modelului se află noul Ford F-150 Raptor din a treia generație. Extensia a permis şi montarea unei bene lungi de 2.4 metri, care oferă cu 45% mai mult volum decât cea stoc.
  • Hennessey a mai ridicat noul VelociRaptor la câțiva centimetri de la sol, printr-o combinație de lift kit de trei inchi, jante Hennessey de 20 de inchi și anvelope de teren de 37 de inci.
  • Mai dispune de noi bare de protecţie, blocuri optice LED suplimentare şi un interior personalizat după gustul clientului.

Hennessey este cel mai mare producător din lume de Ford F-150 Raptor modificate, construind deja câteva mii de modele VelociRaptor pentru clienții din întreaga lume. Noul VelociRaptor 6×6 costă minimum 399.950 de dolari şi include maşina de bază. Beneficiază ţi de o garanție completă de 3 ani / 36.000 de mile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata