(foto) Trei automobile avariate au fost găsite către miezul nopţii pe bd. Mircea cel Bătrân. Ce s-a întâmplat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident în lanţ s-a produs aproape de miezul nopţii pe bd. Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana. Poliţia a fost notificată despre el prin apel la 112 la ora 23:10. Responsabilii de documentare s-au deplasat la faţa locului, însă acolo nu au găsit pe nimeni.

Cercetările efectuate au arătat că persoana care manipula un Nissan a lovit un Renault, care la rândul său a intrat într-un Opel. Acestea din urmă erau parcate şi, respectiv, nimeni nu a avut de suferit.

Conducătorul auto din Nissan, din câte se pare un începător, a părăsit locul accidentului rutier, iar unitatea de transport a fost ridicată şi dusă la parcarea specială. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru a se stabili circumstanțele producerii accidentului. Totodată se întreprind măsuri pentru identificarea şi reținerea șoferului.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise