(video/update) Doi angajați ai unei agenţii de securitate şi-a pierdut viaţa într-un accident matinal teribil în Stăuceni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 25.08.2022) Al doilea agent de pază și-a pierdut viața pe patul de spital.


(articol inițial 22.08.2022) Accident matinal teribil pe traseul naţional de lângă comuna Stăuceni! Un bărbat a decedat, iar altul a fost grav rănit în urma unui impact dur produs în jurul orei 8:15. Implicate au fost o Dacia Duster al unei agenţii de securitate şi o camionetă frigorifică Mercedes-Benz. Din câte se pare SUV-ul a intrat cu mare viteză în spatele acesteia.

În rezultatul impactului, unul dintre bărbații din Dacia a decedat la fața locului, iar celălalt a fost grav rănit, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii sunt angajați ai agenției de pază respective.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Atenţie, imagini care pot afecta emoţional!

VIDEO: G.G.G. / martor ocular
VIDEO: Taxi2GO / martor ocular

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise