(foto) Un automobil, evacuat cu succes din centrul capitalei. Posesorul era încrezut că niciodată nu i se va întâmpla asta

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Un şofer din capitală era atât de încrezut în sine că niciodată automobilu-i nu va fi ridicat şi dus la parcarea specială din Truşeni, încât a decis de multă vreme să facă un abuz de spaţiul identificat pe un trotuar din centrul capitalei. Însă până astăzi.

Chiar şi unii internauţi familiari cu situaţia au exclamat indirect Aleluia când s-a aflat că oraşul va putea respira acum mai liber. Şi asta deoarece tipul ingenios şi-a găsit un loc de parcare destul de „smart”, între un copac, un terminal şi mai mulţi piloni electrici, chiar la centimetri de o trecere pentru pietoni de la intersecţia bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi strada Tighina.

Chiar şi aşa, după mai multe minute de muncă, cu toată experienţa deja adunată în urma a sute de evacuări realizate, cel puţin un angajat la parcării speciale, în prezenţa unui poliţist, a reuşit cumva să ridice şi să scoată automobilul cu atenţie de printre obstacole. Interesant ar fi de surprins reacţia proprietarului când a aflat sau urmează să afle că ideea sa nu a fost chiar într-atât de strălucită.

FOTO: facebook.com/Женя Иванов

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata