(foto/video) Un automobil, lovit de un troleibuz pe banda dedicată de pe strada Ion Creangă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Și din nou! Un alt accident cu implicarea transportului public, în fața căruia se bagă un automobil. Acesta a fost înregistrat pe strada Ion Creangă din sectorul Buiucani. Poliția a fost chemată la fața locului.

Ofițerul de presă, Svetlana Scripnic, ne-a informat că a fost înregistrat la ora 10:12. Din fericire nu s-a soldat cu victime. Șoferul care va fi găsit vinovat urmează a fi sancționat cu până la 1500 lei și 6 puncte de penalizare.

Martorii vorbesc despre intenția șoferului din Renault de a vira la dreapta într-o curte, însă nu s-a asigurat de deplin. Troleibuzul nu avea viteză mare, căci abia pornise de la semafor, însă greutatea sa cu zeci de pasageri la bord nu l-a putut opri la timp.

Poliția Capitalei urmează să stabilească mai multe circumstanțe, inclusiv dacă șoferul din Renault a conectat din timp semnalizatorul de direcție sau a virat brusc.

Cu câteva zile mai devreme a mai avut loc un accident similar pe strada Ion Creangă:

Vezi și: (video) Chișinău: Momentul când un șofer se bagă intenționat în fața unui troleibuz, crezând că nu va fi lovit

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise