(foto) Un dealer din Olanda a obţinut şi vinde al şaselea din doar opt Maybach 57S Cruserio Coupe făcute

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Auto Leitner, un dealer din Ţările de Jos (Olanda) care se ocupă de vânzarea maşinilor clienţilor ce apelează la serviciile sale, dar şi a unora pe care le găseşte individual la un preţ bun şi ulterior le revinde, are la vânzare încă un Maybach 57S Cruserio Coupe modificat de atelierul german de tuning Xenatec!

Amintim că în total au fost realizate doar opt astfel de maşini, iar la întrebarea câte exemplare a reuşit să obţină şi să găsească noi proprietari pentru ele, cunoscând că dealerul anterior a vândut mai multe, cei de la Auto Leitner ne-au spus că este cel din imagini este al şaselea!

Automobilul din 2010, vopsit în nuanţa 799 Designo White metallic, în combinaţie cu un interior alb-albastru imaculat, se află într-o stare ideală şi are 33.500 de km parcurşi. Jantele-i negre sunt acoperite cu anvelope Michelin Pilot Sport (mărimea 285/35 ZR 21 şi 325/30 ZR 21).

Are în total o lungime de puţin peste 5.7 metri şi cu un ampatament de aproape 3.4 metri, o greutate de 2.735 kg şi patru locuri dedicate pentru pasageri (toate scaunele au memorie, încălzire, ventilare şi masaj), printre alte comodităţi.

Sub capotă are un V12 twin-turbo de 6.0 litri (612 CP/1.000 Nm), prin care poate face 0-100 km/h în 4.9 secunde şi rula cu peste 275 km/h. Cutia de viteze îi este un automată în cinci trepte, iar tracţiunea pe puntea din spate.

Suma de bani cerută în schimb este de 799.500 de euro!

Vezi şi:

GALERIE FOTO:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata