Mașinile AutoFest de la Castel MIMI: Noul BMW X5 M Competition

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dragi prieteni, după cum probabil ați auzit, în zilele de 30 și 31 iulie AutoBlog.MD organizează o mare sărbătoare auto la Castel MIMI. Până atunci vom dezvălui ce automobile exclusiviste veți putea admira pe teritoriul castelului.

Pe lângă modelele deja anunţate, în mare măsură super sport şi într-o caroserie coupe cu două uşi, vor exista unele cu sute de cai putere şi într-un format diferit, de exemplu SUV. Astfel, ne folosim de ocazie pentru a vă anunţa că cel mai nou BMW X5 M Competition tot va fi la AutoFest la Castel MIMI!

O astfel de maşină se numără pe degetele unei mâini în ţara noastră şi chiar de curând am avut deosebita ocazie să o probăm pe drumurile naţionale!

Abonaţi-vă la canalul nostru de YouTube pentru a vedea reportajele înainte de a apărea pe site!

Noua generaţie BMW X5 M, alături de X6 M, a fost prezentată în octombrie 2019, dar pe piaţă a apărut abia din aprilie 2020. Noile modele ascund sub corpul profilat un motor V8 ce dezvoltă 625 CP/750 Nm şi un şasiu dezvoltat special de divizia M.

Prin intermediul unei cutii de viteze M Steptronic cu opt trepte şi a unui sistem de tracţiune integrală M xDrive care poate direcţiona la necesitate mai mult cuplu pe puntea din spate, o astfel de maşinărie de aproape 2.4 tone poate realiza o acceleraţie de pe loc şi până la 100 de km/h în 3.8 secunde. Viteza maximă poate fi ajustată până la maximum 290 km/h cu un opţional BMW M Driver package.

Specificaţia standard include suspensie adaptivă specifică M cu amortizoare controlate electronic, sistem de stabilizare activă a ruliului şi direcţie M Servotronic, un nou sistem de frânare dezvoltat pentru modelele BMW M oferă conducătorului două setări pentru reacţia pedalei de frână, elemente de caroserie optimizate aerodinamic (unele pot fi confecţionate din fibră de carbon), scaune M multifuncţionale, tapiţerie integrală BMW Individual cu piele Merino fină şi multe altele.

Modelul BMW X5 M Competition, care poate fi procurat oficial şi de la Chişinău pentru minimum 137.182 de euro, va putea fi admirat pe teritoriul Castel MIMI. Biletele la eveniment le puteți găsi pe iTicket.MD

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/