(video) Accident în intersecția Alecsandri-Kogălniceanu. O ambulanță a fost răsturnată

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 21:07) Informații oficiale: Accidentul a fost înregistrat la 112 la ora 20:14. Poliţiştii veniţi la faţa locului au găsit ambulanța răsturnată, dar şi un Chevrolet avariat. În urma impactului a avut nevoie de îngrijiri medicale felcerul, în timp ce pacienţii nu au avut de suferit. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru a se stabili cine se face vinovat, ne-a comunicat ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati.


(update 20:55) În ambulanța răsturnată s-ar fi aflat echipajul medical, dar și doi pacienți: o femeie și copilul său. Cei doi din urmă ar fi fost transportați la spital cu o altă ambulanță.

Conform unor informatii, maşina de intervenție ar fi avut girofarul și sirena inclusă.


(articol iniţial 20:43) Accident grav în centrul Capitalei. O ambulanță s-a răsturnat în intersecția străzilor Vasile Alecsandri și Mihail Kogălniceanu.

Deocamdată nu se cunoaște dacă în ambulanța implicată în accident se afla un pacient și cine s-ar face vinovat de cele întâmplate.

Articolul se actualizează…

FOTO: ⁨Radu Mănăstireanu⁩
VIDEO: Svetlana Poleacova
VIDEO: ⁨Ianus Batrinac⁩

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata