(video) Bărbatul cu un Volvo 740, cu peste 1.6 milioane de km parcurşi, a primit un nou S60 de la acelaşi dealer

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Vă mai amintiţi de Jim O’Shea, americanul despre care am scris şi noi în noiembrie 2021 că a parcurs cu al său Volvo 740 peste 1.6 milioane de km? Acesta a ajuns din nou în gura presei după ce producătorul auto, de asemenea, i-a aflat istoria şi divizia locală Volvo a decis să-i facă o surpriză.

Acelaşi dealer de unde şi-a cumpărat în 1991 primul automobil i-a oferit cheile unui nou S60! Însă va putea să-l conducă doar doi ani.

După cum însuși Jim a spus, el a cumpărat acel sedan 740 împotriva voinței tatălui său. Fratele său administra un centru auto Ford la începutul anilor 1990 și credea că toate rudele sale ar trebui să conducă doar Ford-uri, cu ceea ce fusese de acord tatăl lui Jim.

Dar după ce a ales într-un final un Volvo, tatăl său nici măcar nu a vorbit cu el pentru un timp – și ca justificare pentru achiziționarea sa O’Shea a promis să-l conducă un milion de mile. A fost posibil să se obțină rezultatul, dar tatăl lui Jim nu a mai ajuns să afle asta, deoarece el a decedat mai devreme.

Noul sedan Volvo S60 a fost furnizat ca parte a programului de abonament Care by Volvo pentru o perioadă de doi ani. Acesta include toate taxele pentru asigurare, întreținere, înlocuirea anvelopelor și alte consumabile, însă Jim nu va fi taxat cu niciun cent pentru asta!

Mai este interesant de remarcat un lucru: managerul reprezentanței auto, care i-a înmânat lui Jim cheile noii mașini și managerul care i-a vândut mașina în 1991, s-a dovedit a fi una şi aceeași persoană! Stephen Lynch a muncit în toți acești ani pentru a vinde maşini Volvo.

Cmentariile sunt închise