Popularitate ieșită din comun! Niponii s-au îndrăgostit de noul Honda Vezel

Cea de-a doua generație a crossoverului compact Honda Vezel se vinde ca pâinea caldă în Japonia. Comenzile cumulative au depășit de peste șase ori planul lunar de vânzări!

Pe piața internă, timp de o lună de la începutul vânzărilor, Honda Motor a colectat peste 32.000 de comenzi pentru model! Și asta în ciuda faptului că planul de vânzări era de doar 5.000 de mașini pe lună. Un start excelent!

Statisticile formate de Honda în urma procesării comenzilor arată niște detalii interesante. Din numărul total, 93% dintre cumpărători au ales versiunea hibridă și doar 7% cea cu motor pe benzină doar.

Cât privește sistemul de tracțiune, 81% dintre clienți au decis că le-ar fi suficient doar unul pe puntea din față, restul de 19% optând pentru AWD.

Cel mai popular nivel de echipare este cel de top Z – 76%. Cea mai populară culoare este o nuanță perlată Platinum White – 33% din numărul total de mașini o vor avea.

Cei mai mulți clienți au ales noul Vezel, fiind anteriori posesori de MPV-uri, hatchback-uri, sedanuri, SUV-uri și mașini de primă generație Vezel. Aceștia au fost atrași de mai multe aspecte, printre care: sistemul hibrid e:HEV care funcționează în majoritatea scenariilor zilnice și asigură un consum redus de combustibil (4 l/100 km), un pachet cu design reușit care combină proporții elegante și un interior spațios, dar și complexul Honda SENSING care a evoluat semnificativ.

Prețul de start a modelului în Japonia este de 17.130 de euro, fără taxe.

https://www.youtube.com/watch?v=tzX769ZJV9A
https://www.youtube.com/watch?v=zP51k2q9fi4
https://www.youtube.com/watch?v=Itx477wrIgM
https://www.youtube.com/watch?v=0EmPqtda4rQ

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/