(foto) În Chișinău au fost văzute mașinile cu cele mai tari plăcuțe de înmatriculare – Tudor și Olga

Deseori atunci când vine vorba despre procurarea unei noi mașini în familie, moldovenii se gândesc și la o combinație foarte reușită de cifre și litere care să înfrumusețeze cât mai mult plăcuțele de înmatriculare ale viitoarei achiziții. Pentrru unii acest lucru este deosebit de important, motiv pentru care putem vedea pe drumurile din Chișinău niște combinații deosebit de interesante.

Este și cazul a două mașini care au fost surprinse de către un vizitator fidel AutoBlog.MD în ograda unui bloc de locuit din capitală, automobile care fiind înmatriculate în Polonia se laudă cu numele proprietarilor pe plăcuțele de înmatriculare. Cel mai probabil este vorba despre un cuplu, în care soțul conduce un Audi A6 pe care putem vedea numele TUDOR, în timp ce soția are la dispoziția sa un Volkswagen Tiguan cu număr de înmatriculare ce conține numele OLGA.

1

După părerea Dvs care sunt cele mai originale plăcuțe de înmatriculare văzute pe drumurile din Moldova? Așteptăm răspunsurile în boxul pentru comentarii de mai jos.

2

3

Cmentariile sunt închise