(video) Posesorul unui Volvo 740 tocmai a înregistrat 1.6 milioane de km pe odometru şi nu are în gând o maşină nouă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un american pe nume Jim O’Shea şi-a cumpărat un nou sedan Volvo 740 GLE în îndepărtatul 1991. De atunci, a parcurs peste un milion de mile şi este gata să meargă cu el mai departe. În planurile sale nu există deocamdată achiziția unui nou automobil şi ultimul trend în privinţa electromobilelor nu pare să-l intereseze.

În reportaj de televiziune bărbatul din Missouri a povestit că un alt proprietar de Volvo l-a convins să aleagă un automobil de această marcă. Jim O’Shea l-a cunoscut acum 30 de ani când și-a cumpărat mașina. Acesta a ajuns la dealer cu un Volvo din 1961 cu un milion de mile pe odometru.

„Nu știu numărul modelului, dar i-au dat cheile unei mașini noi pentru că avea un milion de mile. Mi s-a aprins becul în cap. Dacă el o poate face, eu tot o pot face. Deci, am făcut-o!”, a decis atunci O’Shea și și-a ținut promisiunea pentru sine.

„Fratele tatălui meu administra un centru auto Ford și mi-a spus: „Poți cumpăra doar Ford-uri”. Am adus asta acasă și nu a vorbit cu mine o vreme. I-am spus: „Îți garantez că voi scoate un milion de mile din această mașină”, și am făcut-o.”

În prezent sedanul poartă urmele multor kilometri parcurși. Corpul s-a decolorat şi rugina este vizibilă în unele locuri. Cu toate acestea, nu a suferit niciun accident: în cei 30 de ani a avut doar trei contacte minore în parcări.

Proprietarul a spus că la momentul înregistrării a 942.000 de kilometri a fost înlocuit motorul, iar puțin mai târziu și cutia de viteze mecanică. El a remarcat că reparația ușoară a devenit unul dintre factorii care influențează longevitatea mașinii, multe dintre operaţiunile necesare făcându-le cu propriile mâini.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/