(video) Premieră în Dubai: Noul Nissan Patrol NISMO facelift

Nissan a prezentat în această după amiază în Emiratele Arabe Unite modelul actualizat Patrol NISMO. Cei care vor dori să aibă unul vor trebui să-l cumpere de acolo pentru că va fi disponibil exclusiv pentru clienții din regiune.

Premirea sa marchează şi startul unei sărbători pe parcursul întregului an pentru a marca cei 70 de ani de la apariția modelului Patrol în îndepărtatul 1951.

https://youtu.be/eJBTgZLp2E0

Caracteristici cheie:

  • Designul dinamic joacă un rol esențial în evidențierea caracterului modelului, emanând agresivitate și sportivitate cu o prezență impunătoare. Dispune de o nouă fațadă frontală, cu o plasă tridimensională sub forma unui fagure de miere, care subliniază grila frontală V-Motion, împreună cu faruri față noi și linii orizontale cromate, decorate cu emblema NISMO.
  • Bara de protecție posterioară are un design mai simetric pentru a accentua lățimea mașinii, cu inserții cromate închise, pe lângă stopuri noi. De asemenea, include faruri anti ceață posterioare cu LED-uri inspirate de la monopostul Nissan de Formula 1, care emite aceeași luminozitate ca și luminile de frână ale mașinii în condiții nefavorabile.
  • Un înveliş roşu semnat de NISMO acoperă circumferința de la baza modelului, conturul adăugând un impuls la definiția sa, în timp ce jantele din aluminiu de 22 inci în două tonuri au un logo NISMO pentru a adăuga o estetică distinctivă. 
  • Suspensia resetată a SUV-ului include amortizoare marca Bilstein, care oferă o manevrabilitate mai bună, cu un caracter sportiv.
  • La interior, noile scaune față mai mari în dimensiuni ajută inclusiv şoferul să devină una cu mașina. Tapiţeria combină Alcantara cu piele şi cusături contrastante.
  • Volanul negru este acoperit cu fibră de carbon şi Alcantara cu cusături şi o inserţie roşie la ora 12. Tetierele au, de asemenea, în relief sigla NISMO. Consola centrală și tabloul de bord au fost la fel actualizate.
  • Se atestă şi o mai bună izolare vibro-fonică ca urmare a reducerii vibrațiilor cadrului.
  • Nissan Patrol NISMO facelift este disponibil în patru culori exterioare: White Pearl, Black Solid, gri şi argintiu metalizat.
  • Fiecare vehicul este reglat fără cusur de legendara echipă de meșteri Takumi, o echipă formată din patru maeștri constructori de motoare, autorizați să asambleze manual motoarele Nissan GT-R la uzina de motoare Yokohama a Nissan. Comparativ cu motorul standard V8 de 5.6 litri (400 CP/560 Nm), cel de pe Patrol NISMO livrează 428 CP şi aceeaşi cantitate de cuplu. Este cuplat la o cutie de viteze automată cu şapte trepte
  • Încă o actualizare cheie a designului este adăugarea unei conducte laterale la bara de protecție față pentru a atinge o zero forţă de ascensiune. Intensificarea forței aerodinamice este sporită de reducerea cumulativă a greutății roţilor cu 4.5 kg și este dominată de un nou spoiler de acoperiș pentru a asigura un flux lin de aer peste spate. Adoptarea unei capacități termice mari a dus la o performanță de frânare sporită, în timp ce aplicarea unei structuri ranforsate a caroseriei permite o manevrabilitate mai bună la viteze mari.
  • Nissan Patrol NISMO a fost, de asemenea, modernizat cu cele mai noi tehnologii Nissan Intelligent Mobility (NIM). Ultimele completări includ frânarea de urgență inteligentă cu detectarea pietonilor, avertizare inteligentă în caz de coliziune frontală, oglindă retrovizoare inteligentă și asistent la comutarea fazelor în faruri. 
  • Actualizările tehnologice includ, de asemenea, compatibilitatea sistemului multimedia cu Apple CarPlay, un încărcător wireless pentru telefoane şi mai multe porturi USB-A şi USB-C.

Nissan Patrol NISMO facelift va fi comercializat în Orientul Mijlociu din aprilie 2021 la un preț de pornire de 385.000 AED (practic 90.000 de euro), inclusiv TVA. Prețurile pot varia de la piață la piață.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Evenimentul de prezentare în reluare:

https://www.youtube.com/watch?v=iu37-CBYQqw

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/