Noile BMW X5 şi X6 facelift se prezintă astăzi în premieră naţională publică la ARENA AUTO FEST 2023

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Săptămâna aceasta făcusem un anunţ special pentru fanii mărcii BMW care intenţionează să viziteze ARENA AUTO FEST 2023, unul în care spuneam că dealerul BMW se va prezenta la festival cu un program propriu! Şi tot în acel articol am notat că pe oaspeţi îi vor aștepta, doar în ziua de duminică, două surprize din gama BMW X. Nu ştiam despre ce este vorba, dar până acum!

Avem onoarea să vă anunţăm că în cadrul ARENA AUTO FEST 2023, în ziua de 25 iunie, va avea loc premiera naţională publică a noilor BMW X5 facelift şi BMW X6 facelift!

Amintim că aceste SUV-uri populare ale mărcii bavareze au fost prezentate în premieră mondială la începutul lunii februarie din acest an. Introduc o serie vastă de modificări, inclusiv de ordin estetic şi tehnic.

Printre schimbările mai proeminente se numără o faţă şi un posterior actualizat, o grilă de radiator actualizată, o adoptare a celei mai recente generaţii a sistemului de control/operare iDrive, a unor materiale de calitate superioară în diverse culori şi texturi, o suspensie standard adaptivă şi un pachet complet de tehnologii de asistenţă şi protecţie.

Sub capotă există o suită de motoare de ultimă generaţie, electrificate cu tehnologie mild hybrid de 48V. Oferta de putere variază între 298 şi 530 de cai, însă cea mai populară opţiune va fi în continuare unitatea diesel de 3.0 litri. Deşi, drept o alternativă interesantă este şi o unitate plug-in hybrid (însă valabilă doar pentru X5), care permite o autonomie electrică de peste 100 de km.

În Republica Moldova, preţul de pornire pentru X5 facelift este la moment de 77.300 euro (motorizarea xDrive40i). Pentru X6 facelift este de 83.400 de euro.

Biletele la eveniment le puteți găsi pe AFISHA.MD sau Ticket.AutoBlog.MD!

Mai multe detalii pe pagina evenimentului!

Cmentariile sunt închise